top of page
Marijn Visser

OVER STUDIO RIJN

Het mooie aan eten en drinken vind ik dat het in essentie altijd over mensen en verhalen gaat. Elk gerecht draagt een stukje geschiedenis met zich mee of brengt een herinnering naar boven. Eten en drinken verbindt mensen en zorgt voor de mooiste verhalen. In mijn werk wil ik die verhalen vastleggen en vertellen met mooie en creatieve content,

concepten en producties.

Bij Studio Rijn kun je terecht voor de ontwikkeling en coördinatie van (culinaire) content in beeld, het ontwerp van smaakmakende concepten en het stylen van producties voor onder andere magazines en foodmerken. Allemaal met oog voor detail en een verhaal erachter. 

 

Als vak-enthousiasteling, met een ruime 10 jaar aan ervaring als stylist, ben ik altijd bezig met het ontwikkelen van ideeën. Een voorbeeld daarvan is mijn liefde voor mooie serviezen. Die liefde is zo groot dat ik ze in mijn vrije tijd zelf maak en vervolgens gebruik als styling voor fotografie.

Inmiddels heb ik een weidse collectie aan rekwisieten verzameld, variërend van handgemaakt keramiek tot brocante bestekken gevonden op Parijse rommelmarkten. Voor producties regel ik styling op maat omdat je daarmee de beste resultaten boekt. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer bijvoorbeeld een achter- of ondergrond specifiek is gemaakt voor het doel, deze pas echt leeft en het verschil maakt in beeld. 

 

Met verhalen, gerechten, styling en de laatste trends in food, horeca en interieur als ingrediënten maak ik concepten, content en producties voor een variëteit aan opdrachtgevers, van restaurant tot magazine en foodmerk. 

Voor meer info: bel, mail of app me gerust! 

06-10524741

info@studiorijn.com

GEWERKT VOOR O.A.

Bistrobar Bankoh - Bistrobar Berlin - Bistrobar Beaune - delicious. magazine - Libelle - Yvette van Boven - LFK Magazine

The Food Line-up Amsterdam - Jumbo - Boodschappen magazine - PLUS Supermarkten - Campina - Mona - Aviko

De Rotterdamsche Oude - Foodies Magazine 

bottom of page