Marijn Visser

OVER STUDIO RIJN

Het mooie aan eten en drinken vind ik dat het in essentie altijd over mensen en verhalen gaat. Elk gerecht draagt een stukje geschiedenis met zich mee of brengt een herinnering naar boven. Eten en drinken verbindt mensen en zorgt voor de mooiste verhalen. In mijn werk wil ik die verhalen vastleggen en vertellen met mooie en creatieve content, concepten en producties.

Bij Studio Rijn kun je terecht voor de ontwikkeling van en advies over (culinaire) content in beeld, het ontwerp van smaakmakende concepten en het stylen van producties voor onder andere magazines en foodmerken. Allemaal met oog voor detail en een verhaal erachter. 

 

Als vak-enthousiasteling, met een ruime 10 jaar aan ervaring, ben ik altijd bezig met het ontwikkelen van ideeën. Een voorbeeld daarvan is mijn liefde voor mooie serviezen. Die liefde is zo groot dat ik ze in mijn vrije tijd zelf maak en vervolgens gebruik als styling voor fotografie.

Inmiddels heb ik een weidse collectie aan rekwisieten verzameld, variërend van handgemaakt keramiek tot brocante bestekken gevonden op Parijse rommelmarkten. Voor producties regel ik styling op maat omdat je daarmee de beste resultaten boekt. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer bijvoorbeeld een achter- of ondergrond specifiek is gemaakt voor het doel, deze pas echt leeft en het verschil maakt in beeld. 

 

Met verhalen, gerechten, styling en de laatste trends in food, horeca en interieur als ingrediënten maak ik concepten, content en producties voor een variëteit aan opdrachtgevers, van restaurant tot magazine en foodmerk. 

Voor meer info: bel, mail of app me gerust! 

06-10524741

info@studiorijn.com

GEWERKT VOOR O.A.

Bistrobar Bankoh  - Bistrobar Berlin - Jumbo - Myrthe Regelt Het - The Food Line-up Amsterdam 

Aviko - Boodschappen magazine - Campina - Makro - Market Food Group - Mona - Oolaboo

Marijn Visser    info@studiorijn.com    +31(0)610524741    Nijmegen, Nederland

© 2020 by STUDIO RIJN

  • Black LinkedIn Icon
  • Instagram
  • Black Pinterest Icon